Capital.ba

Inspektorat Srpske kupuje vozilo od 76.000 KM

30.06.2022. / 14:42

BANJALUKA – Kriza koju trenutno osjeća skoro svaki građanin Republike Srpske, institucije Srpske očigledno ne dotiče, pa su tako u Inspektoratu RS odlučili da se počaste novim automobilom za koji su spremni da izdvoje čak 76.000 maraka.

Inspktorat RS

Foto: Agencije

Tenderom, koji je danas raspisan, Inspektorat traži automobil crne boje, koji je proizveden ove godine, sa sedam brzina i pogonom na sve točkove.

Procijenjena vrijednost javne nabavke je 64.957 KM bez PDV-a, a zainteresovane firme ponude mogu dostaviti do 21. jula ove godine.

Od dodatne opreme tenderom se minimalno traže senzori za parkiranje naprijed i nazad, sa akustičnim i vizuelnim signalom, pametna LED prednja svjetla, senzor za svjetlo i kišu sa automatskim dnevnim svjetlima, tempomat sa limitatorom brzine.

Automobil treba da ima i komforna prednja sjedala, asimetrično preklopiv naslon zadnje klupe, sva stakla sa termoizolacijom.

CAPITAL: M. Lj.

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Inspektorat Srpske kupuje vozilo od 76.000 KM

    1. Mario

      Odavno su trebali da obnove vozni park.
      Auta su im u jako lošem stanju.

      • Deki

        Inspektori nemaju goriva za sluzbena auta po cetvero ih razvlace u jednom autu. A direktor kupuje limuzinu i trosi pare. E na sta su doveli drzavne organe .