Capital.ba

Grujić podnio ostavku, Savić novi direktor “Dep-ota”

24.05.2022. / 14:53

BANJALUKA – Novo Grujić dugogodišnji direktor preduzeća “Dep-ot” podnio je ostavku na tu funkciju, koju je Nadzorni odbor preduzeća prihvatio, saznaje portal CAPITAL.

FOTO: Dep-ot

Za novog direktora imenovan je Željko Savić iz DEMOS-a, čime je ispunjen zahtjev ove stranke koji su imali prema koalicionom partneru SNSD-u, a kojim su tražili neku od upravljačkih funkcija u Banjaluci.

Na ovaj način je potvrđeno pisanje CAPITAL-a, koji je ovaj scenario najavio početkom ovog mjeseca.

Grujić bi se, kako smo to nedavno otkrili trebao na poziciju pomoćnika dirkektora, a koja je “skrojena” upravo za njega, i to izmjenom sistematizacije radnih mjesta.

Novo Grujić je u fotelji preduzeća koje upravlja regionalnom deponijom u Ramićima sjedio od 2013. godine, a sačuvao ju je tako što je prešao u vladajuću stranku u Srpskoj.

Preduzeće je u prošloj godini imalo prihode od 3,85 miliona maraka i 363.797 maraka dobiti.

Savić je vlasnik banjalučke auto kuće “Lav”.

CAPITAL: D. T.

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!