Capital.ba

Telenor najavio promenu imena u Jetel (Yettel)

27.01.2022. / 16:16

BEOGRAD – Telenor Srbija najavio je da će od marta nastaviti da posluje pod imenom Jetel (Yettel), kao i da će se promjena brenda odvijati u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor – u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

Telenor

FOTO: Agencije

Za nas počinje novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj, rekao je izvršni direktor za tehnologiju, medije i telekomunikacije za region centralne i istočne Evrope u PPF Telekom grupi Marek Slacik.

Generalni direktor kompanije u Srbiji, Majk Mišel, rekao je da će tokom ove godine lansirati nove proizvode i usluge, kao i da žele da i dalje razvijaju poslovanje i srpsko tržište i doprinose privredi i zajednici, kao i da ponude kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu.

Telenor je najavio da period tranzicije pocinje danas, da će se završiti do kraja marta i da ne zahjteva nikakvu aktivnost korisnika.

Zvanično predstavljanje novog brenda biće 1. marta.    Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!