Capital.ba

Nagradna igra “Telefon uzmi, auto preuzmi”

10.01.2022. / 15:04

MTEL – Korisnici kompanije “M:tel” kupovinom jednog od telefona brenda “Van plus” (One plus) iz ponude ove kompanije mogu da osvoje automobil “sitroen ce tri”, u okviru nagradne igre “Telefon uzmi, auto preuzmi”.

Kompanija “M:tel” je nagradnu igru pokrenula u saradnji sa kompanijom “Komtrejd solušns inženjering” i brendom “Van plus”, a učesnike očekuju i druge vrijedne nagrade – telefon “van plus 9 pro”, te tri “Van plus nord CE” telefona.

Nagradna igra namijenjena je korisnicima kompanije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske, koji do 24. februara kupe jedan od “Van plus” telefona iz “M:tel” ponude i spoje ga sa nekom od popularnih “pretplata” tarifa, saopšteno je iz ove kompanije.

Brend “Van plus” prvenstveno je postao poznat po svojim vodećim modelima, koji nude vrhunske karakteristike i specifikacije po nešto nižim cijenama nego njihovi konkurenti na tržištu.

Izvlačenje nagrada biće organizovano 25. februara u direktnom prenosu na programu RTRS-a.

Više detalja, kao i pravila nagradne igre “Telefon uzmi, auto preuzmi” mogu se naći na portalu www.mtel.ba ili pozivom kontakt centra na broj 0 800 50 000.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!