Capital.ba

Imenovan novi finansijski direktor Mtel-a

21.09.2021. / 14:35

BANJALUKA – Nakon što je Jelena Trivan preuzela funkciju generalnog direktora Mtel-a imenovan je i novi izvršni direktor za finansije u toj kompaniji.

mtel

Foto: Capital.ba

„Odlukom Upravnog odbora „Telekomunikacija RS“ za izvršnog direktora za finansije izabran je Dejan Jokić, umjesto Jasmine Lopičić, koja je podnijela ostavku na navedenu funkciju“, navedeno je u Izvještaju o značajnim događajima objavljenom na Banjalučkoj berzi.

Dodaje se da, u skladu sa donesenom Odlukom, mandat izvršnog direktora za finansije traje tri godine.

Izvršni direktor za finansije je član Izvršnog odbora Mtel-a.

Inače, dosadašnji finasijski direktor Jasmina Lopičić bila je supruga Marka Lopičića, doskorašnjeg generalnog direktora Mtel-a.

Lopičić je, nakon više od 14 godina boravka u Banjaluci, kako nezvanično saznajemo, angažovan na drugim pozicijima u okviru „Telekoma Srbije“ i to na poslovima te kompanije u Makedoniji.

Jelena Trivan je funkciju generalnog direktora Mtel-a preuzela u srijedu, 15. septembra ove godine.

CAPITAL: S. Š.

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!