Capital.ba

Koliko košta najskuplja čokolada na svijetu koju su čuvali stražari?

09.05.2021. / 10:00

LISABON – Najskuplju čokoladu na svijetu čini ograničena edicija od 1.000 čokoladnih bombona vrijednih čak 7.728 evra po komadu.

čokolada

FOTO: Pixabay

Svaka bombona je pokrivena jestivim zlatom. Ova čokolada je bila izložena na festivalu čokolade u Portugalu, a imala je i svoje stražare.

Čokoladne bombone punjene su šafranom, belim tartufom, vanilom sa Madagaskara i zlatnim listićima.

Kreator čokolade je poslastičar Danijel Gomez koji je rekao da je čokolada u obliku dijamanta ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najskuplja na svijetu, prenosi portal CdM.

Ambalaža za čokoladu je u obliku krune i dekorisana je sa 5.500 Svarovski kristala.B92

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!