Capital.ba

Velibor Vukajlović imenovan za v.d. direktora “Akvane”

15.01.2021. / 16:06

BANJALUKA – Imenovan sam za vršioca dužnosti direktora preduzeća “Akvana”, potvrdio je kratko Velibor Vukajlović.

aquana

foto: aquana.ba

On je već preuzeo dužnost v.d. direktora ovog preduzeća, a za sada nismo uspjeli dobiti više informacija koji će to biti prioriteti u njegovom radu, i šta će biti ono što će prvo učiniti.

Prema dostupnim informacijama Velibor Vukajlović je kadar PDP-a i na proteklim izborima je bio kandidat ove stranke za odbornika, ali nije dobio dovoljan broj glasova da uđe u Skupštinu grada.

Na sajtu Gradske uprave takođe piše da je v.d. direktora “Akvane” Velibor Vukajlović.

Podsjećamo, 27. decembra prošle godine nakon sastanka sa novoizabranim gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem rukovodstvo “Akvane” na čelu sa direktorom Vedranom Mitrovićem je podnijelo ostavku.

“‘Akvana’ ima dugove od oko 10 miliona KM, od čega je pet miliona KM prema dobavljačima i nalazi se u veoma teškoj situaciji”, rekao je tada Stanivuković. Nezavisne novine

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!