Capital.ba

Radno vrijeme za praznike u Banjaluci

05.01.2021. / 16:38

BANALUKA – Gradska uprava Banjaluka neće raditi u srijedu i četvrtak, 6. i 7. januara, kada se obilježava vjerski praznik Badnji dan i pravoslavni Božić.

foto: Ilustracija/Nezavisne novine

Neradni dan je i subota, 9. januar, kada se obilježava Dan Republike Srpske.

U Domu zdravlja 6, 7. i 9. januara radiće se prema sljedećem rasporedu:

  • ARI ambulante za odrasle i za učenike srednjih škola na lokalitetu Poliklinika radiće od sedam do 20 časova.
  • Kovid ambulante u naselju Dolac 7. i 9. januara će biti u pripravnosti. Pacijenti se mogu javiti na broj telefona 065/215-318 ako postoji potreba za uslugom primarnog nivoa zdravstvene zaštite. Radno vrijeme kovid ambulante 6. januara je od osam do 16 časova.
  • Služba porodične medicine – dežurni timovi na Poliklinici i u Platonovoj ulici radiće u dvije smjene od sedam do 20 časova.
  • Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu, dežurni stomatolog, radiće u stomatološkoj ambulanti u Službi hitne medicinske pomoći 24 časa.
  • Specijalističke pedijatrijske ambulante radiće od sedam  do 15 časova  u ambulantama u Poliklinici. U večernjim časovima djeca se zbrinjavaju u ambulantama Službe hitne medicinske pomoći.
  • Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku radiće 24 časa u Poliklinici i Službi hitne medicinske pomoći.
  • Služba hitne medicinske pomoći dežuraće 24 časa.
  • Dežurna apoteka 6, 7. i 9. januara biće “1. maj” u Ulici Milana Tepića.
  • Gradski i prigradski prevoz će 6, 7, 9. januara voziti putnike po prazničnom režimu, isto kao i nedjeljom.
  • Gradska tržnica će 6. januara raditi od sedam do 15 časova, 7. januara je neradni dan, dok će 9. januara raditi od osam do 15 časova, kazali su u Upravi ovog preduzeća.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!