Capital.ba

Vlasnik “Sloboproma” preuzeo upravu “Banje Vrućice”

04.01.2021. / 11:09

TESLIĆ – Nakon što je u julu prošle godine preuzeo četvrtinu “Banje Vrućice”, vlasnik kompanije “Sloboprom” iz Lončara, Slobodan Ćurčić postao je predsjednik Upravnog odbora ovog zdravstveno-turističkog centra.

Banja Vrućica

FOTO: ZTC Banja Vrućica

Za njegovog zamjenika je imenovan direktor Fonda PIO Republike Srpske, Mladen Milić, a Upravni odbor još čine i Nenad Tomović, dosadašnji predsjednik, Jelena Mrkobrada i Jelena Bogdanić.

Ono što se u medijima pisalo posljednjih nekoliko dana, zvanično je i potvrđeno putem Banjalučke berze.

Naime, UO “Banje Vrućice” je na sjednici održanoj 28. decembra prošle godine, na lični zahtjev razriješio direktora Dragana Bogdanića, a na njegovo mjesto imenovao njegovu suprugu Jelenu Bogdanić. Ona je imenovana na mandat od pet godina.

Podsjećamo, Ćurčićeva kompanija je osnovana  1990. godine i bavi se veleprodajom i maloprodajom bijele tehnike, testila i obuće. Bavi se i izgradnjom i rekonstrukcijom objekata, a u vlasništvu „Sloboproma“ su i tržni centari „Emporium“ u Banjaluci i Bijeljini, Robna kuća Modriča, „Sloboprom's“ Brčko. U sastavu firme posluju i hoteli „Jelena“ u Banjaluci i Brčkom, te „Ruski dom“ na Jahorini.

CAPITAL: D. TOVILOVIĆ

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Vlasnik “Sloboproma” preuzeo upravu “Banje Vrućice”

    1. Племић

      Није ли сукоб интереса да директор Фонда ПИО Републике Српске сједи у управном одбору привредног друштва које пружа услуге корисницима наведеног Фонда?
      Наравно да јесте.
      Зато смо ту гдје јесмо.