Capital.ba

Građanima čestitka, predsjednici limuzine

31.12.2020. / 14:01

BANJALUKA – Kabinet Predsjednika Republike Srpske uspio je u posljednji čas i prije najavljenog “stezanja kaiša” nabaviti tri automobila vrijedna skoro 270.000 maraka.

Željka Cvijanović

FOTO: Srna

Skupocjene automobile će isporučiti “Brčko-gas” iz Brčkog koji je pobijedio kao jedini ponuđač na nedavno okončanom tenderu, kojem će biti plaćeno 268.950 maraka. Ovo preduzeće je ovlašteni prodavac i serviser automobila iz programa Volkswagen i Audi.

Dok građani sledeće godine budu „stezali kaiš“, njen Kabinet će stezati pojas u novim limuzinama.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je svim građanima Srpske Novu godinu i predstojeće praznike i kazala kako je pandemija “natjerala i nas, kao i sve druge, da redefinišemo prioriete i da prvenstveno usmjerimo pažnju i napore na zaštitu ljudskih života i javnog zdravlja, kao i na očuvanje naše privrede“.

Prioriteti nisu isti za sve

Ogromna sredstva su izdvojena i za podršku privredi kako bismo očuvali radna mjesta onih koji su zaposleni u privatnom sektoru i obezbijedili sigurnost njihovih porodica. Iako su, usljed pandemije, prioriteti promijenjeni, nismo odustali od važnih infrastrukturnih i komunalnih projekata i nastavili smo ih realizovati širom Republike Srpske. To, ustvari, znači da smo nastavili da se krećemo naprijed, možda ne željenom dinamikom, ali nismo ni stali, niti odustali od naših ciljeva“, naglasila je Cvijanovićeva u novogodišnjoj čestitki.

Pored toga što se nije odustalo od infrastrukturnih projekata, nije se odustalo ni od komfora u kojem vlast u Srpskoj svakodnevno uživa. To pokazuje upravo i budžet Predsjednika RS koji u narednoj godini iznosi blizu 10,2 miliona maraka i skoro je identičan onom iz ove godine.

CAPITAL: D. Tovilović

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!