Capital.ba

Počinje skijanje na Jahorini, prvo u regionu

29.11.2020. / 10:58

JAHORINA – Olimpijski centar “Jahorina” danas zvanično otvara sezonu skijanja, uz obogaćene sadržaje i kapacitete.

FOTO: OC Jahorina

Zahvaljujući snježnim padavinama, pogodnoj temperaturi, a najviše sistemu za osnježavanje, Jahorina ponovo prva u regionu spremno dočekuje sve ljubitelje snježnih aktivnosti, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

“Pratimo situaciju, sistem za osnježavanje je u pogonu u svakom momentu kada to uslovi dozvoljavaju. Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice”, rekao je direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić.

On je naveo da je šestosjed Poljice u pogonu, ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara, koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i sa novim menijem.

“Zahvaljujući dobroj pripremi staza i sistemu osnježavanja ponovo prvi u regionu puštamo skijalište u rad, na nekadašnji dan Republike”, dodao je Ljevnaić.

Radno vrijeme ski-centra je od devetdo 16 časova za dnevno i od 18 do 21 čas za noćno skijanje.

Popust od 70 odsto važiće na dnevne i dnevno-noćne karte koje se kupe i iskoriste isti dan, a kupovina karata je moguća na prodajnom mjestu Poljice.

Olimpijski centar “Jahorina” apeluje da se svi skijaši i posjetioci tokom boravka na ovoj planini pridržavaju svih neophodnih epidemioloških mjera, da budu odgovorni prema sebi i drugima, te da uživajući u snježnim radostima jačaju svoj imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na Jahorini. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Počinje skijanje na Jahorini, prvo u regionu

    1. Pesic

      Svaka Čast!

    2. drazen

      Neka konačno počne, da se prestane vise samo o koroni pričati.
      Teško je ali pohvale Jahorini.

    3. Sarajlija

      Merkel predložila zatvaranje skijališta u EU a mi ih otvaramo u jeku pandemije kada ljudi umiru.