Capital.ba

Rusi stižu u Mrkonjić Grad

12.10.2020. / 13:25

MRKONJIĆ GRAD – Ruski investitori osnovali su preduzeće „SMS Sarg“ u Mrkonjić Gradu čija djelatnost će biti prerada drveta, saznaje portal CAPITAL.

izvor: N1

Preduzeće su osnovali Nikola Šaronjić iz Srbije, te Peter Schuler i Mikulin Mihail Pavlovič iz Rusije.

Predstavniku iz Srbije je ovo drugo preduzeće, s obzirom na to da u u Aleksandrovcu u Srbiji, posjeduje firmu „Drvostil Šaronjić“ koja se bavi sličnom djelatnošću.

Početni kapital preduzeća „SMS Sarg“ iznosi hiljadu KM.

Fabrika će se nalaziti u industrijskoj zoni, u krugu nekadašnje Fabrike vijaka u Mrkonjić Gradu..

Podsjećamo, iz opštine Mrkonjić Grad već ranije su najavili kako u ovu lokalnu zajednicu stižu novi investitori koji će pokrenuti pogon za finalnu preradu drveta u kojem bi trebalo biti zaposleno dvadesetak radnika.

 

CAPITAL: D.Eremija

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Rusi stižu u Mrkonjić Grad

    1. Сварог

      Каква комедија, индустријска зона у Мркоњић Граду! И још Руси стижу, стари бизнисмени. ???

    2. Direkt

      Šta bi sa one italijanske fabrike “silikona”?