Capital.ba

SIPA prodaje vozila na licitaciji

26.09.2020. / 15:47

SARAJEVO – Komisija za javnu prodaju-licitaciju službenih vozila i specijalizovanih službenih vozila Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) objavila je Javni oglas za prodaju službenih vozila i specijalizovanih službenih vozila Državne agencije za istrage i zaštitu.

Foto: Nezavisne novine

Vozila koja su predmet javne prodaje-licitacije prodaju se pojedinačno ponuđaču koji ponudi  najvišu cijenu za pojedino vozilo. Pravo učešća u postupku javne prodaje-licitacije imaju sve pravne i fizičke osobe koje prije utvrđenog roka uplate kauciju u iznosu od 10 odsto početne cijene vozila za koje licitiraju.

Kaucija se uplaćuje na blagajni Agencije, ul. Nikole Tesle 59, Istočno Sarajevo, II sprat, kancelarija 229, do 9. oktobra 2020. godine do 12 sati. Učesnicima u postupku javne prodaje-licitacije čije ponude ne budu prihvaćene uplaćena kaucija od 10 odsto biće vraćena na blagajni jedan sat nakon završetka javne prodaje-licitacije, dok će uplaćena kaucija najpovoljnijem ponuđaču biti vraćena nakon predočenja dokaza o izvršenoj uplati punog iznosa kupoprodajne cijene.

Zaposleni u Agenciji i članovi njihove uže porodice nemaju pravo učešća u postupku javne prodaje licitacije.

Vozila koja su predmet javne prodaje-licitacije mogu se pogledati na službenom parking prostoru Agencije, ul. Nikole Tesle 59, Istočno Sarajevo sljedećim danima: 29. septembra, 1. oktobra i 7. oktobra 2020. godine u vremenu od 12 do 14 sati, uz prethodnu najavu prodavcu na broj telefona 057/326-367.

Lista vozila može se pogledati na OVOM LINKU. Nezavisne novine

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!