Capital.ba

“M:tel” generalni sponzor FK “Borac”

30.07.2020. / 12:06

BANJALUKA – Iako je fudbalski klub „Borac“ prethodnih godina prolazio kroz razne probleme i bilo je upitan njegov opstanak usljed gomilanja dugova, ove godine njihovo poslovanje je stabilno što potvrđuje i činjenica da je ovaj klub dobio generalnog sponzora, kompaniju „m:tel“.

Na pres konferenciji koja se održala u prostorijama fudbalskog kluba „Borac“ u Banjaluci, potpisan je ugovor o saradnji između „Borca“ i „m:tela“.

Kompanija „mtel“ već nekoliko godina unazad ostvaruje saradnju sa fudbalskim klubom „Borac“, te podržava sportske klubove širom BiH.

„Podržavam veliki broj sportskih klubova, u različitim oblastima. Sa FK „Borac“ imamo dugogodišnju saradnju, te je ovaj današnji dogovor samo nastavak naše prethodne priče. Stajali smo uz ovaj klub u dobrim ali i lošim trenucima. Ovim smo htjeli da cijelu priču podignemo na neki viši nivo“, rekao je generalni direktor „m:tel-a“Marko Lopičić.

Dodaje da će zbog trenutne situacije sa pandemijom virusa korona biti dogovorena i saradnja o prenosa utakmica putem televizijskih operatera.

Poznati banjalučki fudbalski klub prethodnih godina nije imao stabilno poslovanje, te se stalno nalazio u dugovima i problemima. „Ambicije su nam velike sa ciljem da ovaj klub raste i bude bolji. Nećemo dozvoliti da se dovede u pitanje opstanak ‘Borca’, a saradnja sa „m:tel-om“ će nam u tome pomoći“, rekli su predstavnici FK „Borca“.

CAPITAL: D. Eremija

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!