Capital.ba

iPhone 12 mnogo skuplji od očekivanog?

12.07.2020. / 12:44

CUPERTINO – Sasvim je izvjesno da iPhone 12 neće biti jeftin, ali neki izvori tvrde kako bi mogao da bude mnogo skuplji od očekivanog.

Džef Pju, tehnološki analitičar čije su “dojave” do sada nekoliko puta već bile tačne, sada tvrdi da će osnovni iPhone 12 5G model biti 100 dolara skuplji od onoga što je prethodno najavljivano, odnosno da će koštati 749 dolara.

Kako on smatra, glavni “krivci” za ovako visoku cijenu biće 5G podrška i OLED ekran. On je, doduše, govorio samo o osnovnom modelu telefona.

Međutim, ako je suditi po toj cijeni, onda bi iPhone 12 Max mogao da košta između 799 i 849 dolara. Sa druge strane, 4G varijanta uređaja trebalo bi da košta 549 dolara. B92

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!