Capital.ba

Škotska prodaje ostrvo po cijeni stana u Londonu

11.07.2020. / 9:33

LONDON – Čitavo nenaseljeno ostrvo pod nazivom Inchconnachan prodaje se u Škotskoj, predložena cijena  iznosi 500 hiljada funti (oko 560 hiljada evra) – koliko inače košta stan u Londonu, piše Metro.

Škotska prodaje ostrvo

Ostrvo se nalazi u centru jezera Loh Lomond na sjeverozapadu Škotske. Površina teritorije koje je prekrivena gustom vegetacijom iznosi 42 hektara.

Na ostrvu niko nije živio poslednjih 20 godina, zbog čega se do njega može doći samo čamcem. Na taj način, to je idealno mjesto za one koji žele da se izoluju, prenosi Sputnjik.

Na njemu takođe postoji manja drvena kuća koje je izgrađena 1920. godiea. S obzirom da se ne može remontovati, data je saglasnost za njeno rušenje i izgradnju nove kuće sa pet spavaćih soba. Pored toga, planira se izgradnja manje kolibe i dok.

B92

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!