Capital.ba

Zatvara se hotel Bristol u Sarajevu

08.07.2020. / 9:30

Hotel Bristol

Hotel će biti zatvoren sve dok se ne popravi poslovna klima odnosno dok ne dođe do povećanja broja gostiju.

Kako prenosi ovaj sarajevski portal sve rezervacije noćenja, konferencije i ostalo što je bilo planirano u narednom periodu u hotelu Novotel Bristol se prebacuje na Swissotel koji se nalazi na Marijin Dvoru, a koji je u sestrinskoj grupaciji sa Novotelom.

Prema nezvaničnim informacijama trenutna odluka menadžmenta jeste da neće biti otpuštanja radnika koji imaju ugovore na neodređeno. Do kada će hotel ostati zaključan za goste, a radnici na čekanju, znaće se u narednom periodu.

Zatvorene granice BiH za strane turiste direktno su utjecale sve grane privrede, a posebno na hotelijere i turističke radnike koji su jednostanvo ostali bez klijenata.

klix
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!