Capital.ba

Putinovu košulju prodaju za 2.000 evra

05.07.2020. / 9:33

MOSKVA – Na sajtu Avito objavljen je oglas o prodaji košulje ruskog predsjednika Vladimira Putina, koja je, navodno, bila zaboravljena u hotelu “Šeraton” u Nižnjem Novgorodu.

Putinovu košulju

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je, međutim, da toj objavi ne treba vjerovati.

Ne, to ne može biti“, rekao je Peskov odgovarajući na pitanje da li je moguće da je košulja predsjednika bila zaboravljena i može li se vjerovati takvim objavama.

Kako je navedeno u oglasu, košulja je pronađena prilikom spremanja apartmana u kojem je boravio ruski lider.

putinovu košulju

Takođe je navedeno da košulja nije oprana i da je prodavac spreman da je pošalje na ekspertizu, ako je potrebno. Vrijednost košulje je procijenjena na 165.000 rubalja, odnosno, oko 2.000 evra.

Putin je posljednji put bio u posjeti Nižnjem Novgorodu 10. avgusta 2019. godine, gdje je održao sjednicu Savjeta za razvoj fizičke kulture i sporta.

(Tanjug)

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!