Capital.ba

Za dio Koridora 5C 12,9 miliona evra

02.07.2020. / 16:44

BANJALUKA – Vlada Republike Srpske donijela je na današnjoj sjednici Odluku o prihvatanju donatorskih sredstava Evropskog zajedničkog fonda za Zapadni Balkan za finansiranje Projekta Koridor Vc – dio I, u ukupnom iznosu od 12.900.000 evra.

Slikovni rezultat za autoput rs

Donatorska sredstva su namijenjena za kofinansiranje Projekta koji se finansira kreditnim sredstvima Evropske banke za obnovu i razvoj, i to za kofinansiranje izgradnje:

1) dvije petlje auto-puta u mjestu Johovac (Tovira) i Rudanka (Kostajnica), 2) dionice auto-puta u dužini od 6,1 km između ovih petlji i  3) priključnog puta sa dvije trake od oko 1 km za spajanje postojećeg glavnog puta, uključujući prelaz preko rijeke Bosne.

Donatorska sredstva se realizuju putem EBRD-a, u skladu sa njihovim važećim procedurama. Agencije

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!