Capital.ba

Oglasena prodaja tri fabrike iz zapadne Srbije

06.06.2020. / 12:00

prodajaČAČAK – Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je juče prodaju tri fabrike iz zapadne Srbije, različitim načinima.

AD “Fabrika sedišta” iz Priboja – u stečaju nudi se već peti put, sada putem javnog prikupljanja ponuda. Procjenjena vrijednost je 109,8 miliona dinara, navodi agencija Rina.

Kupac se traži i za preduzeće “Javor teks” iz Ivanjice, i to putem prodaje stečajnog dužnika kao pravnog lica javnim nadmetanjem, uz početnu cijenu od 19 miliona dinara.

Treće je privredno društvo za izgradnju elektroenergetskih objekata i postrojenja “24 septembar” iz Užica, koje se prodaje u dvije cjeline.

Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!