Capital.ba

Trnovo uduplalo cijenu zemljišta na Jahorini

30.05.2020. / 9:02

TRNOVO – Odbornici Skupštine opštine Trnovo usvojili su odluku o povećanju cijene neizgrađenog građevinskog zemljišta na dijelu Jahorine koji pripada ovoj lokalnoj zajednici, a koja će sada iznositi 650 KM po metru kvadratnom.

Trnovo

Načelnik opštine Dragomir Gagović rekao je Srni da je dosadašnja cijena od 300 KM bila nerealno niska, te da će nova od 650 KM omogućiti veći priliv sredstava u opštinski budžet.

Na jučerašnjoj sjednici donesena je i odluka da nedjeljom radno vrijeme trgovačkih i zanatskih centara bude od 7.00 do 13.00 časova, što će, prema Gagovićevim riječima, radnicima koji su ionako neadekvatno plaćeni, omogućiti da se odmore i provedu vrijeme sa svojim porodicama.

Gagović je istakao da su usvojeni izvještaji i o radu preduzeća u vlasništvu opštine Trnovo za prošlu godinu, među kojima je i Komunalno predizeće “Trnovo”, koje je osnovano prije nepune tri godine.

Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!