Capital.ba

CIK raspisao milionski tender za štampanje i pakovanje glasačkih listića

25.05.2020. / 10:17

SARAJEVO – Centralna izborna komisija (CIK) BiH raspisala je juče međunarodni tender za usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića za lokalne izbore u BiH.

Vrijednost tendera, odnosno ugovorenih usluga objavljenih i na Portalu javnih nabavki, procijenjena je na 1.111.100 KM bez PDV-a.

Rok za dostavu ponuda je 6. jul do 14 sati.

Predmet ovog postupka je nabavka usluga štampanja i pakovanja glasačkih listića za Lokalne izbore 2020. godine kao i glasačkih listića za provođenje prijevremenih izbora tokom trajanja okvirnog sporazuma. Kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji, predviđeno je zaključenje okvirnog sporazuma sa jednim privrednim subjektom.

Petnaest minuta kasnije, istog dana, u prostorijama CIK-a u Sarajevu zakazano je i otvaranje koverti s prijavama na tender.

Takođe, raspisan je i tender za nabavku usluga štampanja i pakovanja izbornog materijala za lokalne izbore 2020. godine čija je vrijednost 201.700,00 KM.

Osim ovoga poziva, CIK BiH je raspisao i nabavku usluga transporta izbornog materijala. Vrijednost ovog tendera je 94.000,00 KM.

Podsjetimo, Centralna izborna komisija juče je odgodila lokalne izbore za 15. novembar 2020. godine.

akta.ba

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!