Capital.ba

Najava događaja za nedjelju, 19. januar 2020. godine

19.01.2020. / 7:00

najavaBANJALUKA – U 12.00 časova gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić učestvovaće u bogojavljenskoj litiji i podršci Srpskoj pravoslavnoj crkvi i narodu u Crnoj Gori, koja će proći od Hrama Hrista Spasitelja do mosta Patre.

Nakon litije, biće organizovano tradicionalno plivanje za Časni krst na rijeci Vrbas.

ISTOČNA ILIDŽA – U 11.30 časova krenuće litija od Hrama Svetog Petra Sarajevskog u Vojkovićima u Istočnoj Ilidži do mosta Ratka Močevića, gdje će biti održano tradicionalno bogojavljensko plivanje za Časni krst, kojem će prisustvovati NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Hrizostom.

BRČKO – U 9.00 časova će NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije služiće Svetu arhijerejsku liturgiju u Hramu Uspenja Presvete Bogorodice, a potom će proći litija do rijeke Save, gdje će na lokaciji Ficibajer biti organizovano plivanje za Časni krst.

SRBIJA

BEOGRAD – U 12.00 časova plivanje za Časni krst na Zemunskom keju, u prisustvu Njegove svetosti patrijarha srpskog Irineja.

SVIJET

BERLIN – Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan u jednodnevnoj posjeti Njemačkoj.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!