Capital.ba

100.000 evra za zapošljavanje visokoobrazovanih pripravnika

20.12.2007. / 14:05

NOVI SAD, U Budžetu Novog Sada za 2008. godinu predviđeno je devet miliona dinara (oko 114.000 evra) za zapošljavanje visokoobrazovnih pripravnika sa područja grada, saopšteno je iz Kabineta novosadske gradonačelnice Maje Gojković.

U saopštenju se podsjeća da je grad ove godine izdvojio devet miliona dinara za zapošljavanje 50 fakultetski obrazovanih pripravnika kod raznih poslodavaca na području Novog Sada.

Program zapošljavanja fakulutetski obrazovanih pripravnika ostvaruje se u saradnji između Gradske uprave za privredu, Savjeta za zapošljavanje grada i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!