ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Željezničari i dalje u štrajku, intervenisala i hitna

Objavljeno u OSTALO

BANJALUKA – Nakon što su treću noć proveli gladni na željezničkoj stanici u Banjaluci, jednom od radnika “Željeznica RS”, četvri dan štajka glađu pozlilo je, pa ga je ekipa Hitne pomoći zbrinula, a ostale štajkače su pregledali medicinski radnici, saznaju “Nezavisne”.

Ostali štajkači su isrpljeni zbog gladovanja i neuslovne prostorije u kojoj borave jer se još uvijek nalaze u holu željezničke stanice.

“Ovo je inače i prvi dan da nas obiđu medicinski radnici jer dosad niko nije dolazio. Svi smo veoma iscrpljeni, a izmjeren nam je šećer u krvi i pritisak”, reko je Boris Šukalo, jedan od štajkača glađu.

Kako ističe još uvijek im se niko nije obratio, iako su juče poslali dopis u Narodnu skupštinu RS.

Kako je naglasio, sutra u 10 časova očekuju podršku preko 300 kolega koji će im se prodružiti na željezničkoj stanici. Podsjećamo, radnici ŽRS su i u martu ove godine šest dana štajkovali glađu. Nezavisne novine

 

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+