ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Usvojen Izvještaj o radu u prošloj godini

Objavljeno u POSAO

posaoSARAJEVO, Savjet ministara BiH usvojio je danas Izvještaj o radu u 2013. godini, u kojem se navodi da je održano 45 sjednica na kojima je razmotreno 1.011 tačaka i pripremljeno, odnosno odrađeno 978 zaključaka. 
Iz Savjeta ministara BiH saopšteno je da je utvrđeno 30 prijedloga zakona koji su dostavljeni Parlamentarnoj skupštini BiH.

Savjet ministara usvojio je 186 odluka i pet analiza, utvrdio 75 prijedloga ugovora, sporazuma, protokola i memoranduma i 92 prijedloga osnova za zaključivanje međunarodnih ugovora.

Data je saglasnost na 58 pravilnika i utvrđena 84 prijedloga odluka o ratifikaciji međunarodnih ugovora.

Usvojeno je 180 informacija iz različitih oblasti i utvrđeno 288 odgovora na poslanička pitanja i inicijative, te 51 odgovor na delegatska pitanja.

“Savjet ministara BiH realizovao je 90 odsto zaključaka donesenih u prva tri mjeseca ove godine”, navodi se u Pregledu realizacije zaključaka Generalnog sekretarijata Savjeta ministara BiH, koji je razmotren na današnjoj sjednici.

U periodu januar-mart Savjet ministara BiH donio je 102 zaključka, od kojih su ministarstva i nadležne agencije realizovali 92. Srna

Ključne riječi:  , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+