ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Uspješna dokapitalizacija Pavlović banke

Objavljeno u FINANSIJE

BIJELJINA, Pavlović International banka uspješno je okončala XVII emisiju običnih akcija čime je povećala svoju kapitalnu adekvatnost, saopšteno je danas iz ove banke.

U saopštenju je navedeno da je dokapitalizacija banke i ovaj put izvršena od postojećih većinskih akcionara, bračnog para Pavlović koji su i ovaj put djelom dokazali svoje opredjeljenje.

„Za one koji to žele prihvatiti, poruka je jasna a to je da je ova dokapitalizacija zapravo investicija od šireg društvenog značaja. Banka je u cjelosti pokrila prošlogodišnji gubitak i imala preostali osnovni kapital iznad zakonom propisanog cenzusa kao i obezbijeđene sve parametre poslovanja u skladu sa zakonom regulativom. Ova dokapitalizacija će banci omogućiti dalji rast aktive, aktivnije poslovanje i jačanje konkurentske pozicije na našem tržištu“, istaknuto je u saopštenju.

Ovom prilikom se zahvaljujemo našim klijentima koji su bili sve vrijeme uz banku, poručujemo im da slobodno i bez rezerve posluju imajući u vidu da će Banka cijeniti njihovu vjernost i intenzivnim poboljšanjem kvaliteta svojih proizvoda i usluga doprinijeti čvršćem i jačem međusobnom povjerenju, poručuju iz ove banke.

PR

 

 

Ključne riječi:  , , , , ,

Komentari |


Komentari (9)

 • Sale

  Da sam na mjestu direktora banke sve medije koji su tendenciozno rusili ovu banku bi tuzio, kao i drzavne organe bih koji su namjerno laznim istragama radili na rusenju bankarskog sektora RS!

  • Prihod od mosta

   Da sam na mjestu direktora ove banke, kao i PRa, ne bih u javnost izlazio sa lažnim tvrdnjama, budući da je gubitak ove banke za 2016. iznosio 17 mil. a posljednjom dokapitalizacijom uplaćeno 6 mil.

 • ???

  Najjaca banka u RS mana jedina sto nemaju poslavnica u Istocnom dijelu , svaka cast pa se uspjela izboriti i sto se bori sa nepravdom koja joj je pricinjena.

  • Dafina Milanovic

   Sto ce Dodikovom krednom birou poslovnice? Najbolje da otvore salter za pranje novca.

   • Savjak

    Idi kod bakira i zamotajte se u one plahte!

    • Mitar

     Pozdravi ti velikog gazdu Pavlovića i pitaj ga što Srbima naplaćuje putarinu preko mosta koji nije izgradio i gdje mu je razlika od 11 miliona u banci?

     • Sale

      Pozdravi ti bakira i pitaj sto je 3km parking sat u trznom centru.

      • Agape

       Nemojmo razvodnjavati i relativizovati glavnu priču, koja glasi da rukovodstvo Pavlović banke, praonice za Dodikove i ko zna još kakve lažne kredite, javno laže. Pavlović, srpski domaćin, privrednik i filantrop će morati poskupiti mostarinu da prikupi još koji dinar da ulupa u propalu banku.

       A koliko li će ovakvih miševa da se javi kada se otkrije stanje u Novoj banci.

 • Spasenije

  Tako je i Balkan banka spasena sa 30 miliona a potom propala ?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+