ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

U privatnom sektoru u martu otvoreno 201.000 radnih mjesta

Objavljeno u VIJESTI IZ SVIJETA

VAŠINGTON, Američki poslodavci u privatnom sektoru otvorili su u martu 201.000 novih radnih mjesta, pokazao je izvještaj o zaposlenosti agencije ADP.
ADP je ujedno objavio naniže revidirane podatke za februar, po kojima je u prošlom mjesecu otvoreno 208.000 novih radnih mjesta, a ne kao što je prvobitno bilo objavljeno 217.000. Podaci za mart u skladu su sa očekivanjima ekonomista koji su učestvovali u anketi Reutersa i u prosjeku su očekivali brojku od 203.000. Najnoviji podaci tržišnim će učesnicima dati uvid u trenutno stanje na američkom tržištu rada, uoči pažljivo praćenog vladinog izveštaja o zaposlenosti u najvećoj svjetskoj privredi koje će biti objavljeno u petak. Poslovni.hr

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+