ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

U opštini Novi Grad konkurs za 75 stipendija

Objavljeno u OSTALO

stipendijeNOVI GRAD, Opština Novi Grad danas je objavila konkurs za dodjelu 75 studentskih stipendija u akademskoj 2012/2013. godini.

Stipendija će biti isplaćivana u devet mjesečnih rata u iznosu od po 100 KM.

Konkurisati mogu studenti druge i viših godina studija, državljani Republike Srpske, odnosno BiH, koji imaju prebivalište na području opštine Novi Grad i ne primaju stipendiju po drugom osnovu.

Studenti obrazovnog profila profesor matematike i fizike, te inženjer građevine imaju mogućnost da ostvare pravo na stipendiju od po 200 KM mjesečno ako prihvate da po završetku studija tri godine rade u struci na području novogradske opštine ili se obavežu da će vratiti stipendiju.

Rok za podnošenje prijava je 2. april.  Srna

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+