U Kozarskoj Dubici počinje “Gastro dan 2016”
28.05.2016. / 9:15
KOZARSKA DUBICA U Kozarskoj Dubici danas će biti održana manifestacija “Gastro dan 2016”, koju organizuje Turistička organizacija te opštine.
Sedmi po redu “Gastro dan 2016” zvanično otvara i manifestaciju “Dubičko ljeto 2016”. Na ovogodišnjoj manifestaciji okupiće oko 30 učesnika, među kojima i 16 ekipa koje će se, pod sloganom “Opasulji se i napravi ekipu”, takmičiti u pripremi pasulja.
Direktor Turističke organizacije opštine Kozarska Dubica Marijana Kotur potvrdila je da se ove godine, zbog velikog interesovanja građana, manifestacija prvi put organizuje vikendom.
Pored uobičajenog izložbenog dijela gastro-delicija, etno-trpeze, moderne kuhinje, pekarstva, poslastičarskih proizvoda dubičkih restorana, pekara, lovaca i ribolovaca, te udruženja građana, u zabavnom dijelu programa manifestacije učestvovaće KUD “Una” i “Dubički tamburaši”.
Kvalitet i ukus skuvanog pasulja ocjenjivaće žiri, a najuspješnije ekipe očekuju novčane nagrade.
Otvaranje manifestacije planirano je danas u 11.00 časova na platou ispred zgrade opštine Kozarska Dubica, a degustacija i ocjenjivanje počeće u 14.30 časova.
Pokrovitelj manifestacije, kojoj će prisustvovati i predstavnici Turističkih organizacija drugih opština, i ove godine je opština Kozarska Dubica. Srna
Tagovi: gastro dan 2016kozarska dubicanagradaturizam
Povezane vijesti
Komentari
Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]