ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Telekom Austrija ne otkriva strategiju u pregovorima

Objavljeno u TELEKOMUNIKACIJE i IT

BEOGRAD, Telekom Austrija pregovara sa Vladom Srbije o poboljšanju ponude za kupovinu Telekoma Srbije i još nije utvdio konačnu odluku, potvrđeno je danas u austrijskoj telekomunikacionoj kompaniji.
Juta Mosbah zadužen za komunikacije u grupi Telekom Austrija rekao je da kompanija nije u poziciji da otkriva strategiju u pregovorima sa Vladom.

“Međutim, mogu da potvrdim da analiziramo mogućnosti i da je naš tim počeo pregovore sa srpskom vladom”, kazao je Mosbah.

Telekom Austrija je na tenderu za 51 odsto Telekoma Srbije jedini dostavio ponudu sa cijenom od 950 miliona evra uz investicije od 450 miliona evra. Beta

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+