ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Tegeltija: Jedino u Srpskoj penzije će biti veće za tri odsto

Objavljeno u FINANSIJE

BANJALUKA, Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija rekao je da će jedino u Republici Srpskoj penzije od oktobra ove godine biti povećane za tri odsto, a u skladu sa dogovorom sa Udruženjem penzionera Republike Srpske.

Tegeltija je podsjetio na raniji zaključak Narodne skupštine Republike Srpske da se penzije u Srpskoj povećavaju između tri i pet odsto, ističući da će se vidjeti kakva će odluka biti.

On je naglasio da je Republika Srpska opredijeljena da se javna potrošnja drži u okvirima tekuće potrošnje, a da se sav višak prihoda usmjerava u kapitalne rashode koji će obezbijediti nova radna mjesta i rast svih ostalih prihoda.

“Kada je riječ o lična potrošnja, neće doći do povećanja plata u Republici Srpskoj”, rekao je Tegeltija na konferenciji za novinare u Banjaluci. Srna

Ključne riječi:  , , , ,

Komentari |


Komentari (2)

  • Tacno

    Jedino je 0vaj ministar zasluzio da ima pidrsku sirokog auditorijuma koji ga nesebicno podrzava vec dugi niz godina. Jedini covjek koji razumije siroki kontekst finansijske stabilnosti zemlje. Ko ne razumije neka cuti

  • PIM

    Kaķo je Snjegota podnio ostavku misevi se osilili pa samo daju izjave. Zorane nije Snjegota kupio doktorsku diplomu kao ti, nemoj da moramo pricati!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+