ENERGETIKArs.com :: PINTEREST.rs Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Taksisti stupaju u štrajku?

Objavljeno u OSTALO

BIJELJINA, Bijeljinsko Udruženje taksista „Semberija“, koje trenutno broji 30 članova, najavilo je da će stupiti u štrajk ukoliko „divlji taksisti“ i dalje budu slobodno radili.

„Mnogo je onih koji taksiraju  i preuzimaju naše mušterije a da inspekcija i policija uopšte ne reaguju“, kaže član ovog udruženja Dragan Dragičević.

Oko 30 registrovanih taksista napustilo je posao zbog visokih obaveza koje mjesečno iznose 350 KM, pa, s obzirom na visoku cijenu goriva, ne uspijevaju da zarade prosječnu platu.

Od krovnog udruženja iz Banjaluke bijeljinski taksisti očekuju da pomogne u rješavanju problema da bi u budućnosti mogli normalno da funkcionišu.

Više

Ključne riječi:  , ,

Komentari |


Komentari (0)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+