ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Taksisti stupaju u štrajku?

Objavljeno u OSTALO

BIJELJINA, Bijeljinsko Udruženje taksista “Semberija”, koje trenutno broji 30 članova, najavilo je da će stupiti u štrajk ukoliko “divlji taksisti” i dalje budu slobodno radili.

“Mnogo je onih koji taksiraju  i preuzimaju naše mušterije a da inspekcija i policija uopšte ne reaguju”, kaže član ovog udruženja Dragan Dragičević.

Oko 30 registrovanih taksista napustilo je posao zbog visokih obaveza koje mjesečno iznose 350 KM, pa, s obzirom na visoku cijenu goriva, ne uspijevaju da zarade prosječnu platu.

Od krovnog udruženja iz Banjaluke bijeljinski taksisti očekuju da pomogne u rješavanju problema da bi u budućnosti mogli normalno da funkcionišu.

Ključne riječi:  , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+