ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Sutra međunarodna konferencija o bankarstvu i finansijama

Objavljeno u FINANSIJE, NAJAVE DOGAĐAJA

SARAJEVO – U Sarajevu će sutra početi dvodnevna Međunarodna konferencija o bankarstvu i finansijama koja će okupiti najveće zvaničnike i stručnjake u ovoj oblasti iz Malezije i BiH.Сродна слика

Konferencija se organizuje da bi se održali najviši svjetski etički standardi u procesu recenzija i sugerisanja na značajne promjene u teoriji i praksi kada su u pitanju korporativne i međunarodne finansije, računovodstvo, upravljanje rizikom i osiguranjem, ekonomija razvoja i upravljanje bankama.

Organizatori konferencije Univerzitet u Sarajevu i Univerzitet Utara Malezija saopštili su da konferencija predstavlja platformu za akademike i istraživače uz mogućnost prezentacije rezultata radova i istraživanja.

Konferencija će biti održana na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu u 9.00 časova. Srna

Ključne riječi:  , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+