ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Super Konzum u Bijeljini

Objavljeno u TRGOVINA

BIJELJINA, Nova “Super Konzum” prodavnica otvorena je u srijedu u sklopu trgovačkog centra “Tom” u Bijeljini.

“Zadovoljstvo mi je što smo u Bijeljini otvorili 121. ‘Konzumov’ objekat u BiH, a deveti u ovoj godini”, rekao je Dragan Baškarad, direktor “Konzuma”, i istakao da će u novootvorenom objektu, koji se prostire na više od 2.300 metara kvadratnih raditi 48 radnika.
“Konzum” u bijeljinskom prodajnom objektu raspolaže s više od 20.000 artikala među kojima će uvijek biti zastupljeni svježe voće, povrće i meso. Pored prehrambenih i proizvoda za higijenu u asortimanu su i tehnički aparati i ostale potrepštine za domaćinstvo.
“Misijom ljubaznosti, odnosno ljubaznošću naših uposlenika, ugodnim ambijentom, dobrim asortimanom i najboljim cijenama ‘Konzum’ želi ponuditi dodatnu vrijednost kupcima za njihov potrošen novac”, istakao je Baškarad.
On je povodom otvaranja novog objekta uručio poklon bon u iznosu 10.000 KM bijeljinskom Centru za socijalni rad.
“Praksa ‘Konzuma’ je da na dan otvaranja doniramo sredstva za socijalne potrebe građana. Na taj način pokazujemo socijalnu orijentisanost naše kompanije”, kazao je Baškarad.
Predstavnici opštine Bijeljina podržali su dolazak još jednog investitora u najveći semberski grad.
“Zalažemo se za stvaranje što boljeg poslovnog ambijenta, a otvaranje ‘Konzumovog’ prodajnog objekta je jedan od dokaza za to”, rekao je Predrag Jović, načelnik Odjeljenja za privredu i poljoprivredu, i istakao da će opština i dalje izlaziti u susret svim privrednicima koji žele da ulažu i rade u ovom gradu, jer je to najbolji način za otvaranje novih radnih mjesta.  Nezavisne novine

Ključne riječi:  

Komentari |


Komentari (1)

  • DARIJA

    SVE POHVALE ZA KONZUM U BIJELJINI,ZANIMA ME HOCE LI BITI OTVARANJE KONZUMA U ZVORNIKU I AKO HOCE GDJE SE MOGU PRIJAVITI
    UNAPRED HVALA….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+