ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Stečajni upravnici kao na traci

Objavljeno u PRIVREDA

ZRENJANIN, U Privrednom sudu u Zrenjaninu za 13. april je zakazano ročiste protiv firme „WMW“ sa sjedištem u tom gradu, a u vrijeme čestih stečajeva, slučaj ovog preduzeća za trgovinu, uvoz, izvoz, proizvodnju i usluge zanimljiv je po promijenjena tri stečajna upravnika još prije prvog ročista.
Stečaj nad firmom, u većinskom vlašnistvu braće Velimirov iz Melenaca, pokrenut je na zahtjev Narodne banke Srbije, početkom ove godine, zbog potraživanja od oko 200 miliona dinara. Uz to, račun firme braće Velemirov bio je u to vrijeme u blokadi 733 dana, rečeno je danas Tanjugu u sudu.

Po otvaranju stečaja, za stečajnog upravnika imenovan je Lazar Rajić iz Kikinde, koji je razrješen na lični zahtjev, pošto je na funkciji bio svega šest dana.

Potom je, 8. marta, postavljen Milan Nićetin, koji je takođe na lični zahtjev, iz zdravstvenih razloga, razrješen 17. marta.

Za trećeg po redu stečajnog upravnika postavljena je Jelica Vukolić, koja se tim poslom bavi u postuku protiv zrenjaninske Fabrike šećera. Tanjug

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+