ENERGETIKArs.com :: PINTEREST.rs Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Srpske montažne kuće i brvnare u Africi

Objavljeno u PRIVREDA

136783714476_8BEOGRAD, Firma Steko centar, poznata u Srbiji po lijepim brvnarama i montažnim kućama, ugovorila je izvoz na tržište zapadne Afrike, izjavio je direktor tog preduzeća Nebojša Janković.

„Možemo se pohvaliti i izvozom na afričko tržište, gdje smo upravo ostvarili saradnju sa kompanijom u Sijera Leoneu, a u planu je i  prodaja naših objekta na tržištima Rusije i Libije“, kazao je Janković Tanjugu.
Kuće Steko centra iz Bijeljine prodaju se i u svim zemljama Zapadne Evrope, s obizirom da imaju potrebne sertifikate za izvoz u zemlje EU, kao i posebne sertifikate za rad u Njemačkoj i Austriji. Janković je rekao da Steko centar u Srbiji prodaje kuće i brvnare veličine od 20 do 2.000 kvadrata, tako da ne postoji određeni tip kupaca koji ih naručuje.
Cijene se, prema njegovim riječima, u „sivoj fazi“ kreću od 160 evra po kvadratnom metru i od 280 evra za „ključ u ruke“, a kuće se mogu  korigovati u zavisnosti od želja kupaca, što utiče i na cijenu.
Janković je napomenuo da za kuće Steko centra uvijek vlada veliko interesovanje, jer se nudi dobar kvalitet gradnje po prihvatljivim cijenama, ali i zato što mogu da naprave sve što kupac zamisli. On je kazao da svi objekti Steko centra mogu da dobiju „energetske pasoše“ i da su razvijajući posao došli i do futurističkih objekata i rješenja montažnih objekata panelne gradnje.
Ta firma je u prethodnih godinu dana prodala više od 1.000 montažnih kuća, brvnara i drugih objekata.
„Možemo se pohvaliti uzlaznom putanjom poslovanja, jer svake godine imamo sve ekskluzivnije modele i stalno radimo na poboljšanju kvaliteta“, dodao je Janković. Tanjugbiz.rs

Više

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (2)

  • Karadeniz

    Firme iz zapadne Afrike nisu pouzdane za saradnju,sto se tice isplate.Nesto slicno je pokusavao Intal milici,ali je odustao.

  • K-Karadeniz

    “Intal“ Milići, je pokušavao sve, svašta i svagdje, odlaskom Vele Bajića, a nije odustao od posla u Africi, jer je propao, sigurno nekim uzrokom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+