ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Srpska se zadužila 10 miliona KM više od plana

Objavljeno u FINANSIJE

BANJALUKA, Vlada Republike Srpske zadužila se danas novom aukcijom trezorskih zapisa za 19,9 miliona KM, odnosno skoro duplo više nego što je planirala ovom emisijom, prenosi poslovni portal CAPITAL.ba.

Srpska je današnjom aukcijom planirala da se zaduži 10 miliona KM, ali je taj iznos gotovo udvostručen. Ukupna vrijednost pristiglih ponuda na današnjoj aukciji iznosila je 25,2 miliona KM.

Ostvarena je jedinstvena ravnotežna cijena od 99,5829 uz kamatnu stopu od 0,84 odsto.

Trend zaduživanja na tržištu kapitala Vlada će vjerovatno nastaviti i u narednom periodu imajući u vidu da je aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) pod znakom pitanja.

CAPITAL: M.Č.

Ključne riječi:  , , , , , ,

Komentari |


Komentari (3)

 • Erol

  Nadam se da će biti isplata subvencionisane kamate!!!!!!!!
  Isplatite 2016. godinuuuuuuuuuuu!!!!!!

 • BOT

  sta glasaci SNSD-a ( suplje glave ) znaju sta je 10 miliona, sta ih briga sto se svake godine zaduzuju sve vise i vise, sta ih briga sto ce to neko morati da vrati, samo daj sada, dajjj, dajjjj, bitno da oni imaju ko jebe druge…….. HVALA !

 • Saša

  Nadam se i ja da će prosvjetnim radnicim biti isplaćen dopunski rad(rad preko nastavne norme). Još ni decembar nije isplaćen.Prevoz da ne govorim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+