ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Srbija: Za posao u IKEI stiglo 18.000 prijava

Objavljeno u POSAO, PRIVREDA

BEOGRAD,  Na konkurs švedske kompanije “Ikea” za zapošljavanje 250 radnika u njihovoj robnoj kući u Srbiji stiglo je 17.775 prijava. 


Najveći broj prijava, nešto više od 13.000 stigao je iz Beograda, dok se iz drugih mjesta prijavilo 4.624 kandidata, saopšteno je iz kompanije “Ikea”.

Najveće interesovanje kandidati su pokazali za radna mjesta u odjeljenju prodaje, za koja je poslato skoro 7.000 prijava.

U ovom krugu raspisan je konkurs za 250 radnih mjesta u odjeljenjima prodaje, logistike, tehničkog upravljanja objektom, odnosa sa kupcima, procjene štete i popravke namještaja, hrane, za kontakt centar i odjeljenje za rad na kasama.

“U okviru priprema za otvaranje robne kuće u Bubanj potoku, ukupno smo od septembra prošle godine objavili 300 radnih mjesta i primili skoro 25.000 prijava”, navodi se u saopštenju.

Robna kuća “Ikea” trebalo bi da bude otvorena na ljeto u Bubanj potoku. Srna

Ključne riječi:  , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+