ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Srbija mora aktivnije na Minhenski sajam

Objavljeno u PRIVREDA

BEOGRAD, Srpske kompanije nedovoljno učestvuju u aktivnostima Minhenskog sajma, a posebno bi bio poželjan veći nastup preduzeća iz oblasti transporta, logistike, poljoprivrede i tekstilne industrije, izjavio je direktor tog sajma za jugoistočnu Evropu Stefan Reške.
Direktor Reške je ocijenio neophodnim nastup srpskih kompanija iz oblasti transporta, logistike, saobraćaja i infrastrukture, budući da zemlja ima pogodan geografski položaj koji u tim sektorima može bolje da iskoristi.

Reške je ocijenio da bi takođe bilo poželjno veće učešće srpskih preduzeća iz tekstilne industrije na sajmu koji će u februaru 2012. biti održan u Minhenu.

Reške je kazao kako na sajmu transporta i logistike u maju u Minhenu, Srbija”, nažalost neće imati učesnika, a bilo bi neophodno”

“Srpske kompanije su, na primjer, imale dobar nastup na sajmu nekretnina “Ekspo real” prošle godine, ali to nije dovoljno”, primjetio je Reške.

Srbija će, prema Reškeu, nastupiti i na “Ekspo realu” i 2011. uz podršku Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA). Beta

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+