ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Spakuj 3 usluge u najOPTImalniji paket

Objavljeno u TELEKOMUNIKACIJE i IT

BANJA LUKA, Elta-Kabel, kao najveći kablovski operater koji pruža usluge televizije, telefonije i interneta, sa ciljem da zadovolji potrebe korisnika, kreirao je akcijsku ponudu za svoj najpoželjniji paket, Elta Box Opti 50. U promotivnom periodu, ovaj paket je dostupan po cijeni od 24,50 KM prva dva mjeseca!

Elta Box Opti 50 paket obuhvata analognu i digitalnu televiziju sa više od 130 kanala domaćih, regionalnih i svjetskih TV kuća, internet brzine 50/30 Mbps te fiksnu telefoniju sa uključenim neograničenim besplatnim razgovorima unutar Elta-Kabel fiksne telefonije, besplatnim razgovorima prema svim mrežama fiksne telefonije u BiH, kao i besplatne razgovore između mobilne i fiksne telefonije Elta-Kabela. Korisnicima ovog paketa takođe su omogućeni HD digitalni risiver i Wi-Fi ruter na korišćenje.

U okviru fantastične akcijske ponude korisnici dobijaju tri usluge u jednom paketu – 50% jeftinije prva dva mjeseca, ostvarajući tako uštedu od 49,00 KM. Takođe, našim korisnicima tokom potpisivanja ugovora nudimo mogućnost da odaberu gratis ruter ili fiksni telefon. Ugovorni period za vrijeme trajanja akcije je 24 mjeseca.

Sve dodatne informacije dostupne su putem broja telefona 070 310 310 ili u najbližoj Elta-Kabel poslovnici.

 

PR

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+