ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Sljedeće nedjelje program za reprogramiranje kredita

Objavljeno u FINANSIJE

BEOGRAD, Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da je model programa za reprogramiranje kredita građana napravljen i da bi sljedeće nedjelje trebalo da bude objelodanjen.
Cvetković je novinarima rekao da se trenutno u Narodnoj banci Srbije raspravlja o tome šta bi ona trebalo da uradi u okviru tog programa i u Ministarstvu finansija, u dijelu koji se odnosi na osiguranje kredita.

Premijer je naveo da taj program neće biti formalna obaveza za banke u smislu zakona, ali da će se sve velike banke u Srbiji obavezati Vladi da će prihvatiti taj program.

Premijer je precizirao da je napravljen model tog programa u kom se može vidjeti koje sve grupe građana obuhvata, ističući da su rješenja do kojih se došlo povoljna za građane.  Tanjug

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+