ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Sberbank: Provuci Visa karticu i osvoji nagradu

Objavljeno u FINANSIJE

BANJALUKA, Sberbank Banjaluka organizuje nagradnu igru “Provuci i osvoji do 3.000 KM na Visa platnoj kartici!”, koja će trajati do 30. aprila.

Pravo na nagradu ostvaruju korisnici Visa Electron ili Visa Classic kartice Sberbank a.d. Banjaluka sa prebivalištem u RS, koji u toku mjeseca obave najmanje jednu kupovinu Visa Electron ili Visa Classic karticom u iznosu od 20 KM ili većem. Nakon svake realizovane transakcije korisnik Visa Electron ili Visa Classic kartice Sberbank a.d. Banjaluka ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika.

Sberbank Banjaluka će nagraditi šest dobitnika. Glavna nagrada je 3.000 KM na Visa Electron kartici Sberbank a.d. Banjaluka, dok će ostalih pet dobitnika biti nagrađeno sa po 500 KM na Visa Electron karticama.

Izvlačenje dobitnika biće održano 15. maja u prostorijama banke, dok će imena biti objavljena do kraja maja.

Više informacija o nagradnoj igri, kao i o drugim proizvodima i uslugama Sberbank Banjaluka je dostupno na internet stranici www.sberbankbl.ba, na broj kontakt centra 0800 59 999 ili u poslovnicama.

 PR

Ključne riječi:  , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+