ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Ružičić: Pomoći poljoprivrednicima kroz podsticaje

Objavljeno u PRIVREDA

JEZERO, Opština Jezero će u narednom periodu pomoći lokalnim poljoprivrednicima brojnim podsticajima za uzgoj stoke, proizvodnju malina i otkup mlijeka, izjavila je danas načelnik opštine Snežana Ružičić.

Ružičićeva je danas nakon sastanka sa poljoprivrednicima, kojem su prisustvovali i predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, rekla da je konstatovano da u proteklom periodu nije bilo značajne podrške poljoprivrednicima u ovoj opštini.

Ona je poručila da će opština raditi na tome da se takvo stanje promijeni i navela da su predstavnici resornog ministarstva upoznali poljoprivrednike sa njihovim programom za podsticaje. Srna

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+