ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Rusi zainteresovani za novi stadion „Zvezde“ vrijedan oko 600 mil EUR?

Objavljeno u NAJAVE DOGAĐAJA, OSTALO 2 pregleda

BEOGRAD, Osim realizacije projekta „Južni tok“, mogućih novih investicija ruskog kapitala u Srbiju, prodaji „Telekoma“, i politike prema Kosovu, posjeta ruskog premijera Vladimira Putina Beogradu imaće još jednu tačku „dnevnog reda“.

Kako prenosi „Blic“, Putin u srijedu dolazi i sa ponudom o izgradnji novog stadiona „Crvene zvezde“ u vrijednosti od oko 600 mil EUR.

Prema istim navodima, najznačajnija državnička posjeta ove godine ipak neće trajati duže od pet sati, a dolazak Putina će obezbjeđivati više od tri hiljade policajaca.

Iako se nezvanično najavljivalo da će Vladimir Putin posjetiti Hram Svetog Save i ići na utakmicu, držati predavanje na Pravnom fakultetu i slično, ruski premijer će imati samo zvanične sastanke koji se završavaju ručkom kod predsjednika Srbije. Ipak, u ruskoj delegaciji biće najviši predstavnici „Gazproma“ i oni će doći na „Marakanu“ i prisustvovati utakmici mladih timova „Zvezde“ i „Zenita“, iz Sankt Petersburga, koji je u vlasništvu „Gazproma“.
Inače, za „Zenit“ navija i sam Putin.

Komentari |


Komentari (1)

  • patriota

    najbolje da kupite Zvezdu,dajemo za male pare,samo ulozite kao u Zenit,pa da se glodari vrate gdje im je mjesto,u misiju rupu…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+