ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Radulović: Očekujemo više ruskih turista

Objavljeno u TURIZAM

PODGORICA, Crnogorski ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović izjavio je da očekuje više ruskih turista u Crnoj Gori, s obzirom na to da su mnogi tur-operatori iz Rusije iskazali interesovanje za crnogorsko primorje.

Radulović, koji se danas sastao sa predstavnicima ruskih tur-operatora, naveo je da gotovo četvrtinu stranih turista koji posjećuju Crnu Goru čine ruski turisti, te da se taj broj povećava iz godine u godinu, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva održivog razvoja i turizma.

On je rekao da očekuje važan iskorak u pogledu rasta broja turista, budući da su i druge turističke organizacije iskazale interesovanje za Crnu Goru, dodajući da su neke od njih zakupile hotele na crnogorskom primorju.

Radulović je izrazio zadovoljstvo povodom povratka “TUI Rusija” na crnogorsko primorje koji je nekada bio najveći tur-operator u Crnoj Gori.

On je naveo da su predstavnici “TUI Rusija” prezentovali svoje poslovne aktivnosti i potvrdili zainteresovanost turista sa ovog tržišta za turističku ponudu Crne Gore.

“Crna Gora je već par godina uvrštena u njihovu ponudu, te u narednom periodu planiraju aktivnosti koje bi rezultirale povećanjem broja posjeta ruskih turista. Oni su tim povodom Raduloviću predstavili inicijativu za uspostavljanje saradnje između `TUI Rusija` i Vlade Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Radulović se danas sastao sa izvršnim direktorom “TUI Rusija” Tarasom Demurom, generalnim menadžerom za Crnu Goru i Hrvatsku Sinanom Acarom i Danicom Kažanegrom iz Turističke agencije “Guliver” koja je partner “TUI Rusije” u Crnoj Gori. Srna

Ključne riječi:  , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+