ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Prodaja poslovnih prostora u Banjaluci

Objavljeno u OSTALO

BANJALUKA – Osnovni sud u Banjaluci zakazao je prvo ročište za prodaju dva poslovna prostora i zemljišne parcele kompanije “Građevinski Inžinjering” Banjaluka u četvrtak, 14. septembra 2017. godine u 11 časova sati u zgradi Suda, u Ulici Vladike Platona 2.

Poslovni prostori nalaze se na prvom spratu u stambeno-poslovnim zgradama lociranim u ulicama Cara Lazara 29 i Simeuna Đaka 36.

Prodaja imovine biće obavljena usmenim javnim nadmetanjem. Nekretnine su na prvom ročištu za prodaju dostupne za minimalno jednu polovinu sudski utvrđene vrijednosti.

Kako je istaknuto u Zaključku o prodaji, kao kupci mogu učestvovati osobe koje su do početka javnog nadmetanja položile osiguranje koje iznosi 10.000 KM za svaku ponuđenu nekretninu.

PR

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+