ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Prodaja poslovnih nekretnina Etrangera u Zvorniku

Objavljeno u OSTALO

ZVORNIK, Imovina kompanije Etranger d.o.o. Zvornik – u stečaju, koja se sastoji od nekretnina poslovne namjene i pripadajućih zemljišnih parcela na različitih lokacijama u opštini Zvornik, kao i opreme, biće predmetom treće javne prodaje, koju je Odbor povjerilaca kompanije zakazao u četvrtak, 27. aprila 2017. godine u 11:00 sati u prostorijama Etranger doo, Svetog Save bb, Zvornik.

Prodaja imovine izvršiće se usmenim javnim nadmetanjem.

Licitirati se može za pojedinačnu kao i za ukupnu imovinu po početnoj cijeni od 256.931,22 KM. Ponuđač sa ponudom na ukupan iznos ima prednost nad pojedinačnim prijavama.

Informacije o pojedinačnim vrijednostima nekretnina, kao i detalji vezani za proces kupovine, dostupni su na www.heta.ba u rubrici Javne aukcije.

Razgledanje imovine može se izvršiti svakog radnog dana u terminu od 12:00 do 15:00 sati.

PR

 

Ključne riječi:  , , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+