ENERGETIKArs.com :: PINTEREST.rs Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Prijedlozi za cijenu hljeba

Objavljeno u TRGOVINA

BEOGRAD, Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Srbije trebalo bi da u toku ove nedjelje izađe sa konkretnim prijedlozima mjera koje se odnose na cijenu hljeba, izjavio je danas resorni ministar Dušan Petrović.
„Vode se komunikacije na tehničkom nivou i u toku ove nedjelje mislim da ćemo imati prijedloge koje ćemo staviti na sto“, rekao je Petrović novinarima.

Ministar je ponovio da je glavni zadatak Vlade Srbije i ministarstva na čijem je čelu da se na minimum svedu rizici od poremećaja i nestabilnosti na tržištu osnovnih životnih namirnica, istakavši da se vodi dijalog sa svim učesnicima tržišta.

On je rekao da se dešavaju poremećaji na tržištu i da se očekuje da se mjerama ekonomske politike smanje i svedu na najmanju moguću mjeru. Tanjug

Više

Komentari |


Komentari (0)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+