ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Prednost Srpske energetski sektor

Objavljeno u ENERGETIKA

BANJALUKA, Predsjednik Vlade Republike Srpske /RS/ Aleksandar Džombić rekao je danas da je najveća prednost Srpske energetski sektor u koji po strategiji i lociranim projektima postoji mogućnost ulaganja više od pet milijardi evra.

“Mi ćemo danas razmatrati po svim opštinama ulaganja. Najveći dio ulaganja i najveća prednost RS je definitivno energetski sektor.  Strategija razvoja energetskog sektora RS je definisala tačke na kojima se trebaju izvršiti ulaganja”, izjavio je Džombić novinarima, govoreći o današnjem sastanku u Bijeljini sa načelnicima opština RS.

Osim toga, kako je rekao premijer, postoje ulaganja u putnu infrastrukturu, te ulaganja u poljoprivredu. “Bitno je da odredimo prema opštinama prioritete i načine na koje će se to vršiti i zato smo danas htjeli da čujemo i načelnike opština da vidimo i njihovu viziju i kako da zajedno idemo naprijed”, istakao je Džombić.

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+